Stafi

Stafi Akademik

Albana Cekrezi
Enriketa Sogutlu
Irena Shehu
Isa Erbaş
Isa Erbaş është lektor i Gjuhës dhe Letërsisë Angleze në IAL, “Hëna e Plotë-BEDËR”, Tiranë, Shqipëri. Në vitin 1999 përfundoi studimet Bachelor dhe Master në Gjuhë dhe Letërsi Angleze në Universitetin Shtetëror Pedagogjik të Penzës, Rusi.
Lokman Coskun
Lokman Coskun ka lindur në Sivas / Turqi në vitin 1968. Një nga karakteristikat më të dallueshme të tij është diversiteti i përvojave që zotëron. Për shkak të përvojave afatgjata në gjuhë, Ai është i aftë të mësojë gjuhë në kultura / shtete të ndryshme dhe gjithashtu Ai është një person me aftësi te
Temisa Isufi
William Karl Martin
Zamira Hodo