Arrihet memorandumi i bashkëpunimit me Kolegjin AAB në Prishtinë

Gjatë vizitave që u zhvilluan në institucione të ndryshme arsimore në Prishtinë, delegacioni i Kolegjit Universitar Bedër me në krye Rektorin, Prof. Dr. Ferdinand Gjana, nënshkruan një marrëveshje bashkëpunimi me Kolegjin AAB në Prishtinë, institucioni i parë jopublik i arsimit të lartë në Kosovë.

Ky memorandum bashkëpunimi, i firmosur nga dy drejtuesit e institucioneve përkatëse, Prof. Dr. Ferdinand Gjana dhe Prof.Dr. Lulzim Tafa, vjen si nevojë për të intensifikuar më tej marrëdhëniet bashkëpunuese ndërmjet dy institucioneve në fushën akademike, në organizimin e mëtejshëm të konferencave kombëtare e ndërkombëtare, shkëmbimin e stafit, në fushën e kërkimit shkencor etj.

Gjatë bashkëbisedimit, të dy palët shprehën gatishmërinë për ta vazhduar më tej marrëdhënien e bashkëpunimit ndërmjet Bedër dhe AAB, edhe pse deri më tani në këtë kontekst janë konkretizuar disa organizime të përbashkëta, përmendim këtu konferencën ndërkombëtare në studimet e medias dhe komunikimit, publikimet shkencore të përbashkëta ndërmjet stafeve përkatëse etj.

Takimi vazhdoi më tej me vizitën e ambienteve të ndryshme të Kolegjit AAB.