Stafi

Stafi Akademik

Albana Cekrezi
Ilda Poshi
Studime universitare: Universiteti i Vlorës, 2005 / Mësues i CELTA, certifikuar Universiteti i Kembrixhit, Mbretëri e Bashkuar / Studime pasuniversitare: Universiteti i Tiranës (2006-2013) / Doktor Shkencash në Përkthimologji / Përkthyese zyrtare; Redaktuese; Shqipëruese; Poete
Isa Erbaş
Isa Erbaş është lektor i Gjuhës dhe Letërsisë Angleze në IAL, “Hëna e Plotë-BEDËR”, Tiranë, Shqipëri. Në vitin 1999 përfundoi studimet Bachelor dhe Master në Gjuhë dhe Letërsi Angleze në Universitetin Shtetëror Pedagogjik të Penzës, Rusi.
Krisien Xoxa
Mustafa Erdem
William Karl Martin
Zamira Hodo
Enkeleda Jata
Lindita Gjetani
Edona  Llukacaj